Novice

By Vinko Milavec 21 Feb, 2024
Repetirna puška Schmeisser BA15-22 Bolt Action .22LR predstavlja izjemno natančno in zanesljivo orožje, ki je namenjeno športnim strelcem in ljubiteljem streljanja. Ta puška je odlična izbira za tiste, ki iščejo visoko kakovostno orožje za streljanje na različnih razdaljah. Ena od glavnih prednosti te puške je njena natančnost. Zahvaljujoč natančnemu mehanizmu in visoko kakovostni izdelavi, Schmeisser BA15-22 omogoča izjemno natančno streljanje. To je ključno pri športnem streljanju in tekmovanjih, kjer je vsak strel pomemben. Poleg tega je enostavno prilagajanje sprožilca in optike omogoča še večjo natančnost in prilagodljivost puške glede na potrebe strelca. Njena zanesljivost je prav tako izjemna. Ne glede na to, ali se uporablja za rekreativno streljanje ali za resno tekmovanje, Schmeisser BA15-22 vedno deluje brezhibno in zagotavlja dosledno streljanje. To je ključnega pomena pri izbiri orožja, saj zanesljivost pomeni manj skrbi in več užitka med streljanjem.
14 Dec, 2023
AF 2011 Dueller je impresivna in inovativna pištola, ki združuje vrhunsko oblikovanje, zmogljivost ter natančnost. Gre za polavtomatsko pištolo s posebnim zaklepom geometrijskega tipa, z dvojno cevjo, ki deluje na principu kratkega odriva in sistema 1911. Ta izjemna kombinacija omogoča hitro in zanesljivo delovanje, kar je še posebej pomembno v stresnih situacijah. Ena od ključnih značilnosti AF 2011 Dueller je dvojni sprožilec in dvojno kladivce, kar zagotavlja edinstven občutek pri streljanju. S temi dodatki je streljanje zanesljivo in kontrolirano, kar je ključnega pomena za dosego visoke natančnosti. Poleg tega pištola ponuja možnost izbire med dvema kalibroma, .38 superauto in .45 ACP, kar omogoča prilagajanje orožja specifičnim potrebam in preferencam uporabnika. Varnostne funkcije so dobro zasnovane, s stranskim varnostnim ročajem (1911) in zadnjim varnostnim ročajem, kar preprečuje neželeno sprožitev. Ergonomska zasnova omogoča udobno rokovanje in preprečuje utrujenost roke tudi med daljšim streljanjem.
By Vinko Milavec 08 Dec, 2023
Odkrijte vrhunec natančnosti z Victrix Gladio X, repetirno puško, ki je skrbno izdelana za potrebe zakonodajnih organov, vojske in športnih aktivnosti. Oblikovana, da presega pričakovanja, se ta puška izstopa med množico s svojimi naprednimi funkcijami in izjemno zmogljivostjo. Izbira kalibra za vsakega zahtevnega strelca Izberite iz raznolikega nabora kalibrov - 6,5 x 47 Lapua (1/8), 6,5 Creedmoor (1/8) in .308 Winchester (1/11). Gladio X zagotavlja, da imate pravi kaliber za vaše specifične potrebe. Natančno inženirstvo, neprimerljiva natančnost Z izjemno cevjo iz kovanega jekla Lothar Walther bo Gladio X zagotovila izjemno natančnost in dosledno zmogljivost. Navoj na ustniku cevi M18x1mm zagotavlja združljivost z različnimi ustniki za dušenje.
By Vinko Milavec 17 Nov, 2023
V novembru smo imeli privilegij obiskati proizvodne prostore uglednega italijanskega proizvajalca orožja, podjetje Davide Pedersoli. Dan smo posvetili raziskovanju vsakega kotička njihovega obrata, od skladiščenja začetnih surovin pa vse do končnega rezultata - visokokakovostnega orožja, ki nosi pečat vrhunske izdelave in tradicije. Celoten proizvodni proces nas je očaral s svojo kombinacijo starodavnih tehnik in sodobne tehnologije. S posebnim poudarkom na uporabi orodij, ki segajo v preteklost več kot pol stoletja, Davide Pedersoli ohranja tradicijo, obenem pa zagotavlja izjemno mehansko natančnost. To je v resnici unikatna značilnost, ki podjetju omogoča, da se izstopa v svetu sodobne proizvodnje orožja. Ob obisku smo se poglobili v vsak korak proizvodnje, od skrbnega izbora surovin do ročnega oblikovanja in sestavljanja končnih izdelkov. Brez vključitve avtomatizacije smo bili priča pristnemu ročnemu delu, ki je v današnjem času vse redkejše.
14 Nov, 2023
Revolver na črni smodnik Davide Pedersoli Remington Pattern je izjemno kakovostno orožje, ki se odlikuje po svoji zanesljivosti, natančnosti in vsestranskosti uporabe. Ta revolver je narejen v skladu z zgodovinskim vzorcem Remington revolverjev, ki so bili priljubljeni med ameriško državljansko vojno. Ena od ključnih značilnosti tega revolverja je njegova izdelava s poudarkom na detajlih. Davide Pedersoli je znan po svoji predanosti kakovosti in natančnosti izdelave orožja, kar se odraža tudi v tem revolverju. Materiali, ki se uporabljajo, so vrhunski, kar zagotavlja trpežnost in vzdržljivost revolverja. Revolver Davide Pedersoli Remington Pattern deluje na principu črnega smodnika, kar daje streljanju z njim pristen občutek in izkušnjo. Njegova vzvodna akcija omogoča enostavno polnjenje in izmetanje tulcev, kar pripomore k gladkemu in zanesljivemu streljanju. Revolver je opremljen s šestimi nabojnimi mesti, kar omogoča zaporedno streljanje brez potrebe po ponovnem polnjenju.
14 Nov, 2023
Puška 86/71 Lever Action Boarbuster "Mark II" je izjemno vsestransko orožje, ki se lahko uporablja ne samo za lov na divje svinje, temveč tudi za športno streljanje. S svojo zanesljivostjo, natančnostjo in močjo ponuja odlično izkušnjo streljanja tako na lovskih poligonih kot tudi na športnih streliščih. Pri športnem streljanju puška 86/71 Lever Action Boarbuster "Mark II" izstopa po svoji natančnosti. Njena vzvodna akcija omogoča gladko polnjenje in izmetanje tulcev, kar zagotavlja hitro in enostavno zaporedno streljanje. To je še posebej pomembno pri tekmovanjih, kjer je potrebna visoka stopnja natančnosti in hitrosti pri streljanju. Puška je opremljena z različnimi montažnimi točkami za optične daljnoglede ali druge dodatke, kar omogoča prilagoditev orožja glede na individualne potrebe in preference športnih strelcev. S temi dodatki lahko uporabnik doseže še večjo natančnost in udobje med streljanjem.
05 Sep, 2023
Victrix Scorpio V .338 Lapua Magnum je puška, ki združuje odličnost in zmogljivost za vrhunsko streljanje na dolge razdalje. Zasnovana z mislijo na strelce, ki zahtevajo najvišjo kakovost in natančnost, Scorpio V postavlja nove standarde v kategoriji pušk za streljanje na dolge razdalje. Ne glede na to, ali se ukvarjate s taktičnim streljanjem, streljanjem na dolge razdalje ali lovom na divjad, bo puška Victrix Scorpio V .338 Lapua Magnum zadovoljila vaše potrebe. Ena izmed ključnih lastnosti puške Scorpio V je njen kaliber .338 Lapua Magnum. Ta močan kaliber je znan po svoji sposobnosti streljanja na izjemno dolge razdalje in ohranjanju visoke energije ter natančnosti. Ne glede na to, ali ciljate na tarčo na 1000 metrov ali več, bo puška Scorpio V .338 Lapua Magnum zagotovila močan in natančen strel.
05 Sep, 2023
Victrix Scorpio T .338 Lapua Magnum je puška, ki je zasnovana za streljanje na ekstremno dolge razdalje. S svojo močjo, natančnostjo in vrhunsko zasnovo postavlja nova merila v svetu streljanja na dolge razdalje. Ne glede na to, ali se ukvarjate z vojaškimi operacijami, taktičnim streljanjem ali lovom na velike divje živali, bo Victrix Scorpio T .338 Lapua Magnum izpolnila vaša pričakovanja. Ena izmed ključnih lastnosti puške Scorpio T je njen kaliber .338 Lapua Magnum. Ta močan kaliber je znan po svoji sposobnosti streljanja na izjemno dolge razdalje in ohranjanju visoke energije ter natančnosti. Ne glede na to, ali ciljate na tarčo na 1000 metrov ali več, bo puška Scorpio T .338 Lapua Magnum zagotovila močan in natančen strel.
By Mitja Brandt 05 Sep, 2023
Vstopite v svet natančnega streljanja na majhne tarče s puško Victrix Scepter small bore .22LR. Ta izjemna puška je zasnovana za strelce, ki si želijo vrhunsko kakovost in brezhibno natančnost pri streljanju na majhne tarče. Ne glede na to, ali se ukvarjate s tekmovalnim streljanjem, vadite na strelišču ali preprosto uživate v preciznem streljanju, bo Scepter small bore .22LR izpolnila vaša pričakovanja. Ena izmed ključnih lastnosti puške Scepter small bore .22LR je njena izjemna natančnost. Izdelana je z vrhunsko preciznostjo in uporabo kakovostnih materialov, kar zagotavlja doslednost pri streljanju na majhne tarče. Ne glede na razdaljo ali zahtevnost tarče, Scepter small bore .22LR bo zagotovila izjemno natančnost in doslednost pri vsakem strelu.
05 Sep, 2023
Victrix Corvo V - revolucionarna ostrostrelna puška Kalibra .50 BMG, ki ponuja popoln nadzor in natančnost. Odkrijte, kako Corvo doseže brezhiben strelski rezultat, brez povratnega udarca, ter postavlja nova merila v svetu ostrostrelstva. Z Victrix Corvo V smo stopili korak naprej v svetu ostrostrelnega strelnega orožja. Zasnovana z natančnostjo in močjo kalibra .50 BMG, Corvo V postavlja nova merila v kategoriji ostrostrelnih pušk. Ta izjemen kos orožja ponuja popoln nadzor nad izjemno močjo, hkrati pa ohranja visoko stopnjo natančnosti, ki jo pričakujete od sistema ostrostrelskega orožja. Corvo V lahko doseže brezhiben strelski rezultat, zagotavljajoč, da energija puške doseže tarčo, ne pa strelca. Pozabite na povratni udarec, saj je Corvo V zasnovana tako, da izniči vse slabosti, značilne za .50 BMG, in vam omogočil neprekosljivo izkušnjo ostrostrelca.
Prikaži več >

Share by: